IS UW WEBSITE TOE AAN EEN OPFRISBEURT?

Lees snel verder

Toe aan een moderne website die het goed doet op zowel computers als telefoons & tablets?

Heeft u al aantal jaar een website? Doet deze het niet helemaal lekker op mobiele telefoons en tablets? Of bent u gewoon toe aan wat anders? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden, kunnen wij uw site weer helemaal up-to-date maken vanaf €699 excl. BTW.

Denk ook aan de nieuwe regelgeving!

De onlangs in werking getreden nieuwe privacy-wet, de AVG of GDPR is op vrijwel alle websites van toepassing. Of u nu een grote webwinkel hebt met duizenden bezoekers per dag, of slechts een bescheiden informatieve website met een contact formulier: de wet is in meer of mindere mate op u van toepassing. Er bestaan een hoop misverstanden over die AVG, zeker na alle hype in de media van de afgelopen maanden. Toch is het verstandig even een goeie check te doen, om er zo voor te zorgen dat u in ieder geval voldoet aan de minimum eisen. Vaak is dat een kwestie van gezond verstand en een paar kleine wijzigingen in teksten op uw website.

Uw plaats in de zoekmachines

Als uw site ouder is dan 3-5 jaar, is de kans groot dat sommige stukjes HTML code of instellingen niet helemaal meer aansluiten op dat wat de grote zoekmachines als Google graag zien. Google heeft bijvoorbeeld een grote voorkeur voor sites met de toevoeging ‘Https://’, dat zijn websites waarvan de gegevens tussen uw computer en de website zijn versleuteld via een zogenaamd SSL-certificaat. Tot een paar jaar geleden waren het eigenlijk alleen banken en grote webwinkels die dat systeem gebruikten. Tegenwoordig is dat voor iedere website vrij eenvoudig te regelen. Als uw website niet via zo’n certificaat beveiligd is, kan dit een zeer negatieve invloed gaan hebben op uw positie binnen de zoekresultaten van Google. Dat betekent dat mensen minder snel op uw site terecht zullen komen en dat zou zonde zijn.