AANBIEDING VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Logo, digitale huisstijl, website, eigen domeinnaam en e-mail adres
€ 1.595 EXCL. BTW - ALL IN

ZZP-er of MKB-er? We hebben een ‘goeie’ deal voor u!

Onze websites zijn snel, eenvoudig te beheren en zijn ‘responsive’, dat betekent dat onze sites niet alleen goed werken op normale computers en laptops, maar ook op tablets en mobiele telefoons.

We leveren uw website af op basis van duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u zonder al te veel omkijken uzelf kunt richten op uw bedrijf en het ondernemen. Dat is tenslotte waarom u een ‘goeie’ website nodig heeft!

QUICK-START PAKKET

€1.595

EXCL. BTW

Nieuw logo, digitale huisstijl, uw eigen domein, een nieuwe website en email adres. Zelf pagina’s bewerken en toevoegen. Alles wat u nodig heeft om snel en efficient te starten!

SITE & WEBWINKEL

€2.195

EXCL. BTW

Alles uit het Quick-Start pakket, met daarbij  een volledig werkende webwinkel. iDeal betaal modules, extra e-mail adressen en meer. Alles wat u nodig heeft om uw webwinkel te openen!

MAATWERK

€50-100

FLEXIBEL UURTARIEF

Specifieke wensen? Op zoek naar een App voor IOS of Android? Een game of quiz voor uw website? Wij kunnen u wellicht verder helpen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

FAQs

(Veelgestelde vragen)

N

WAT IS HET QUICK-START PAKKET PRECIES?

Met het quick-start pakket bent u in snel ‘up and running’ met een volledig werkende website, uw eigen domeinnaam, inclusief e-mail adres en werkend contactformulier. Daarnaast leveren we u een logo en digitale huisstijl, zodat uw website er netjes en verzorgd uitziet. We bouwen uw website in een aantal duidelijke stappen volledig voor u op. Het quick-start pakket heeft geen verborgen maandelijkse kosten en geen verrassingen achteraf. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

U vult ons aanvraagformulier in en geeft ons uw wensen door. Op basis van die wensen bepalen wij of het Quick-Start pakket voor u geschikt is (en vrijwel altijd is dat gewoon zo.) Daarna doen wij u de officiële offerte toekomen. Na goedkeuring en aanbetaling gaan wij voor u aan de slag met de ontwerpen van uw logo en digitale huisstijl. We sturen u 3 voorstellen voor een basis ontwerp en bepalen met u in overleg welk ontwerp het beste bij u past. Nadat u uw keuze hebt gemaakt, gaan we verder met het uiteindelijke ontwerp en de bouw van uw website.

k

WAT IS EEN 'DIGITALE HUISSTIJL?'

In feite verstaan wij hieronder: uw logo, het kleurenpalet en ontwerp van uw website, gebruikte iconen en foto’s en alles wat verder uw digitale merk-indentiteit bepaalt. We leveren u naast de website, ook een powerpoint-template aan, geheel in uw eigen nieuwe huisstijl & passend bij de look en feel van uw website. Uw logo bestanden zijn geschikt voor gebruik op Sociale Media (Facebook, Linkedin, Instagram etc.).

WAT ALS IK OOK DRUKWERK WIL LATEN MAKEN?

Voor €250 excl. btw leveren we uw logo bestanden op in .EPS en Adobe Illustrator formaat, waar elke moderne drukkerij voor u prachtig drukwerk kan verzorgen. Indien gewenst kunnen wij drukwerk als briefpapier en visitekaartjes voor u laten maken. Vraag ons om de voorwaarden!

WAT ALS IK JULLIE ONTWERPEN NIET MOOI VIND?

Voordat we voor u aan de slag gaan, vragen we u een aantal richtlijnen aan te geven, een briefing. Op basis daarvan gaan wij voor u aan de slag. Als hetgeen we voor u opleveren niet in de smaak valt en zelfs de drie eerste ontwerpen u niet bevallen, beginnen we gewoon helemaal opnieuw! Vaak is het een kwestie van elkaar aanvoelen en begrijpen. Het is nog nooit voorgekomen dat onze ontwerpen uiteindelijk toch niet in de smaak vielen!

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WEBSITE KLAAR IS?

Ongeveer een week. Het belangrijkste is dat we van u zoveel mogelijk informatie vooraf krijgen. Als u al een goed idee heeft welke boodschap u wil overbrengen op uw website dus de meeste teksten al klaar heeft, kan uw website al in een paar werkdagen volledig ‘live’ gaan. We geven u vooraf altijd een duidelijke indicatie hoe lang wij nodig denken te hebben.

i

WAT MOET IK ZELF AANLEVEREN?

Het allerbelangrijkste zijn de teksten, uw verhaal dat u wil overbrengen. Of u nu een schildersbedrijf heeft, woninginrichting verzorgt of u als consultant een professionele zakelijke website nodig heeft, de kern blijft hetzelfde: uw boodschap moet duidelijk zijn. Wij kunnen u hiermee helpen, maar de teksten zelf kunnen we niet voor u maken.

Als u al foto’s heeft van uw bedrijf of producten, dan ontvangen we die uiteraard graag ook zodat we die meenemen in onze ontwerpen en uiteindelijke pagina’s van uw website. We leveren u ook standaard twee rechten-vrije foto’s aan waarvan wij denken dat ze goed passen in het ontwerp van uw website. U kunt zelf bepalen of u deze foto’s wil gebruiken of niet.

Onze ervaring leert dat er altijd wel extra stukken tekst nodig zijn om uw website net even dat beetje extra kwaliteit te geven. Wij helpen u hierbij graag op weg!

M

WAT DOEN JULLIE NIET?

Onze websites zijn extreem scherp geprijsd. We leveren ontzettend veel waarde voor een in onze ogen eerlijke prijs. Wel trekken een paar grenzen bij wat we aanleveren.

Heeft uw site bijvoorbeeld een fotogalerij nodig van producten of afgeleverde projecten? Wij verzorgen die fotogalerij voor u en vullen die met maximaal 5-10 foto’s. Daarna leren we u hoe u zelf deze foto’s eenvoudig kunt toevoegen, zodat u desgewenst tientallen extra foto’s zelf kunt plaatsen.

Hetzelfde geldt voor websites met veel herhalende content: nieuwsartikelen of product omschrijvingen. We leveren 5-10 verschillende pagina’s, afhankelijk van de complexiteit. Daarmee kunt u zelf naar hartelust tientallen pagina’s toevoegen.

We laten u altijd vooraf duidelijk weten wat we wel en niet opleveren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

WAT KRIJG IK BIJ HET SITE & WEBWINKEL PAKKET?

Hetzelfde als bij het quick-start pakket, maar nu met een volledig werkende E-commerce module, inclusief integratie van de meest gangbare betaalsystemen of payment-providers.

We richten u winkel in volgens de ontwerpen die we met u overeengekomen zijn in de ontwerpfase. Vullen uw assortiment tot een maximum van 25 verschillende producten en leren u hoe u uw assortiment  verder kunt uitbreiden met zoveel producten als u maar wil. We helpen u op weg met e-mail marketing en SEM campagnes en zorgen ervoor dat uw website voorzien is van de juiste beveiliging en encryptie methodes.

IK WIL EEN WEBWINKEL, KAN IK BINNEN EEN WEEK LIVE?

We snappen dat u als ondernemer staat te trappelen om te beginnen met uw webwinkel. Het liefst zou u morgen al open gaan. Maar laten we even een kleine pas op de plaats maken: ja uw website kan echt al binnen week live live staan. Maar hoeveel producten zitten er in uw assortiment? Heeft u al een contract met de bank of een payment provider? Zijn alle foto’s van uw producten gereed? Heeft u al nagedacht over shipping en order handling? Retouren? Hoe gaat u om met CRM en SEM? Wat is uw marketing strategie? Kortom: tijd voor een kop koffie of een openhartig telefoongesprek. Gaan we daarna voor u aan de slag!

Doe hier de webwinkel checklist

ANDERE VRAAG?

Staat uw vraag er niet tussen of is er iets toch nog niet helemaal duidelijk? We helpen u graag verder!

Bel ons, of stuur een bericht